Het kan iedereen overkomen: u raakt uw baan kwijt of u wordt ziek. Uw inkomen daalt, maar uw vaste lasten blijven gelijk. U overziet uw financiële situatie niet meer en krijgt te maken met schulden. Een bewindvoerder kan u helpen. Neem contact op met een van onze bewindvoerders voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

RDAM BEWIND biedt mensen een kans op een zelfstandige toekomst zonder schulden

Ons kantoor richt zich op mensen met problematische schulden. Wij zijn transparant, integer en helder in de communicatie met onze klanten. RDAM BEWIND heeft oog voor de mens achter de schulden en hart voor de zaak. Ons kantoor is erkend door de Rechtbank Rotterdam als professionele bewindvoerder. De Rechtbank en het CBM Kwaliteitsbureau ziet toe op de kwaliteit die wij leveren. Ook zijn wij een samenwerkingsconvenant aangegaan met de gemeente Rotterdam om inwoners van de gemeente sneller te helpen.

 

Een goede bewindvoerder zorgt voor financiële rust

Na benoeming door een kantonrechter gaan wij meteen voor u aan de slag. Wij beheren uw geld en geven inzicht in uw financiële situatie. Wij nemen contact op met alle schuldeisers om afspraken te maken over de aflossing. Nadat wij de financiën stabiel hebben gemaakt, melden wij u aan bij de gemeentelijke schulddienstverlening.

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek

U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op 010 333 0 226. U kunt ons ook mailen op vragen@rdambewind.nl.

U wilt van bewindvoerder veranderen

U heeft een klacht over uw bewindvoerder. Neem dan altijd eerst contact op met uw huidige bewindvoerder over de klacht. Wanneer u er niet meer uitkomt met uw bewindvoerder, neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.